x
Este sitio utiliza cookies propias y de terceros con el fin de mejorar la experiencia del usuario. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede obtener más información, o bien conocer cómo cambiar la configuración de su navegador, en nuestra Política de cookies. Más Información.

Bolso Algodón JKC Estima

DESCRIPCIÓN & COMPOSICIÓN:
Perquè les coses realment importants, aquelles que paguen la pena de viure, són compartides. És per això que totes les persones tenim la necessitat primera de viure-les i després d'expressar-les. I al fer-ho ho fem de manera diversa.

Una idea que necessita l'altre per créixer. Una idea que l'acarona a través del compromís, la fidelitat, el respecte i el projecte comú i compartit. Que ens permet arrelar-nos a aquell espai immediat que ens dóna la possibilitat de ser.

Cantem a l'amor des de el fons del temps. A l'amor que projectem sobre els altres, sobre les ciutats i el territori. I ho fem des de el començament dels dies. Després de travessar segles carregats de lluita, esperança por i alegries. Sempre conscients de la necessitat de l'altre.

És per això que cantem a la vida. Perquè volem celebrar-la.

Agrair al grup La Gossa Sorda el consentiment per utilizar la frase en el qual està inspirat el bolso.

Bolso de algodón 100% natural estampado suave y ligero, perfecto para usar de viaje, en la piscina, en la playa o para ir de compras.

Tamaño 38x42 cm.
FABRICANTE
jolineskcojines
OPORTUNIDADES
NOVEDADES
PRODUCTOS TEXTILES PARA EL HOGAR, LAS MEJORES MARCAS, A LOS MEJORES PRECIOS
Versión MÓVIL