x
Este sitio utiliza cookies propias y de terceros con el fin de mejorar la experiencia del usuario. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede obtener más información, o bien conocer cómo cambiar la configuración de su navegador, en nuestra Política de cookies. Más Información.

Taza Porcelana JKC Estima

DESCRIPCIÓN & COMPOSICIÓN:
Perquè les coses realment importants, aquelles que paguen la pena de viure, són compartides. És per això que totes les persones tenim la necessitat primera de viure-les i després d'expressar-les. I al fer-ho ho fem de manera diversa.

Una idea que necessita l'altre per créixer. Una idea que l'acarona a través del compromís, la fidelitat, el respecte i el projecte comú i compartit. Que ens permet arrelar-nos a aquell espai immediat que ens dóna la possibilitat de ser.

Cantem a l'amor des de el fons del temps. A l'amor que projectem sobre els altres, sobre les ciutats i el territori. I ho fem des de el començament dels dies. Després de travessar segles carregats de lluita, esperança por i alegries. Sempre conscients de la necessitat de l'altre.

És per això que cantem a la vida. Perquè volem celebrar-la.

Agrair al grup La Gossa Sorda el consentiment per utilizar la frase en el qual està inspirat la taza.

Taza de porcelana blanca que puede meterse en el microondas y el lavavajillas. Capacidad de la taza 30 cl.

Packaging en caja de cartón muy bonita con una estética muy cuidada, ideal para regalar.
FABRICANTE
jolineskcojines
OPORTUNIDADES
NOVEDADES
PRODUCTOS TEXTILES PARA EL HOGAR, LAS MEJORES MARCAS, A LOS MEJORES PRECIOS
Versión MÓVIL